Monday, December 13, 2010

ЧЭЮГБУГИМ to JOY

гахайн мах-330гр,тал сонгино,ногоон сонгино(бүдүүн),мөөг(хийхгүй ч байсан болно),лууван, 
амтлагч соус : цуу-4халбага,гучужан-1халбага,нунтаг улаан перц-1/2халбага,элчин чихэр-1халбага,нухсан сармис-1/2халбага,хар перц бага зэрэг,гүнжидийн тос бага зэрэг


Амтлагч соусаа эхлээд хийнэ.бүх орцоо холиод сайтар хутгана.

иймэрхүү

Өөх мах нь таарсан самгёбсалны мах зүгээр.Бэлдсэн махандаа соусаа сайтар холиод багадаа 30минут дарах хэрэгтэй.Бүтэн өдөр болсон ч болно.Соус нь манахдаа сайтар шингэж өгвөл илүү күүл.



Ногоо бол ямар ч ногоо хийсэн болно өөрсдийхөө сонирхолд тааруулаад.



хайруулын тавгаа халаагаад дунд зэрэг галаар махаа гадна талын болтол хуурна.



үүнийхээ дараа удаан болдог луувангаасаа эхлээд нэмж хуурна.дунд зэрэг гал нь хэвээрээ шүү.



Луувангаа болоод ирмэгц үлдсэн ногоонуудаа хийж хуурна.Галаа ширүүн гал дунд зэрэг галаар ээлжлэн тааруулж хуурахаа андахгүй бизээ.Бага зэрэг шүүсэрхэг идмээр байгаа бол жаахан ус хийж өгч болно.



Ингээд болохоор нь гаргах л үлдлээ.Амархан байгааздээ.MR.JOY.^0^

No comments:

Post a Comment